06-30/7373-218 info@biztositasmaster.hu

Biztosítás Master Csomag

A költséghatékonyság, azaz felesleges kiadásaink tudatos csökkentése a modern életvitel egyik legfontosabb része. A fejletlen pénzügyi kultúrájú országokban, az elhúzódó gazdasági válság okozta anyagi problémák, valamint a helytelen pénzügyi döntések következtében sok magánszemély, család és cég került nehéz helyzetbe. A Biztositas Master speciális pénzügyi elemzése valamint a biztosítási audit szolgáltatása segít a helyes pénzügyi döntések meghozatalában otthon és a vállalkozásában egyaránt.

A hazai piacon működő biztosítótársaságok számos terméke közül válogathatunk. A fizetendő díjak alapvető szempontja mellett kiemelt figyelmet érdemelnek az egyes szerződések specifikus jellemzői, a biztosítási fedezetek köre és a kiegészítő szolgáltatások is. Nem mindig a legolcsóbb a legjobb megoldás. Az Ön személyes igényei, elvárásai és helyzete alapján a legjobb ár/érték arányú szolgáltatás, vagy azonos áron a legtöbb, legmagasabb elérhető szolgáltatások kiválasztásában nyújtunk támogatást egy átfogó piaci felmérést követően.

Ennek köszönhetően egy teljes körű, a piacon elérhető termékek díjait és feltételeit tartalmazó, írásos elemzést kap.

A 10 éves gyakorlati szakmai tevékenységünk során tapasztaltuk, hogy Ügyfeleink legnagyobb része már rendelkezik különféle biztosítási szerződésekkel. Ezek átvizsgálása rendkívüli fontossággal bír.

Az idő múlásával a megváltozott körülmények között könnyen előfordulhat, hogy az évekkel korábban megkötött szerződésben szereplő fedezetek, szolgáltatások nem veszik fel a versenyt a legújabb konstrukciókkal.

A fizetendő díj legtöbbször azonos fedezetek és biztosítási összegek mellett is jelentősen több, mint az aktuálisan elérhető biztosítások esetében.

Gyakori és súlyos probléma, hogy a meglévő szerződésben szereplő biztosítási összegek, és a vagyontárgyak piaci értéke, helyreállításának, pótlásának költsége eltérő. Remek példa erre az elmúlt 2-3 évben megindult ingatlanpiaci áremelkedés, melynek következtében a lakásbiztosítás korábbi megkötésekor meghatározott ingatlan érték milliós összeggel kevesebb lehet, mint ingatlanunk tényleges piaci értéke.Ez esetben alul biztosítottságról beszélünk.

Fordított helyzetben túlbiztosítottság lép fel, mely során a választott nagyobb biztosítási összegek szükségtelenül magasabb fizetendő díjat is jelentenek.

Auditálási rendszer

  • személyes igények, elvárások, célok meghatározása
  • biztosítandó vagyontárgyak és kockázatok elemzése
  • meglévő szerződések vizsgálata

Szerződések menedzselése

A meglévő biztosítási szerződések folyamatos, megfelelő kezelése az Ügyfél elégedettség másik fő pillére. Évenkénti rendszerességgel, a biztosítási évforduló előtt 60 nappal, megvizsgáljuk, hogy a személyes igényei, elvárásai és céljai változtak, módosultak-e? Ugyanez történik a biztosított vagyontárgyakkal és kockázatokkal is.

Amennyiben változtak ezek, úgy az új paramétereknek megfelelően aktualizáljuk, módosítjuk szerződését.

Abban az esetben, ha nem történt érdemi változás, a meglévő paraméterekkel összehasonlítjuk a biztosítók aktuális díjait és javaslatot teszünk a díjoptimalizálásra.

A szolgáltatás része továbbá a kárügyintézés, valamint a szerződéssel kapcsolatos minden nemű ügyintézés elvégzése.

 

Ajánlatot kérek

15 + 14 =

design by honlapdiszkont.com